banderolë
banderolë
banderolë2
banderolë6
flamuri345
qendra e lajmeve
Shantui fokusohet në inovacionin teknik dhe zhvillimin e qëndrueshëm gjatë gjithë kohës.Ajo renditet si një nga prodhuesit kryesorë vendas dhe pothuajse ndërkombëtarë të avancuar në aftësinë e kërkimit dhe zhvillimit
Minierat Indonezia 2022
2022-10-07
Shantui mori pjesë në Minierat e Indonezisë ...